Over ons

Rondom Psychotherapie Haarlem is opgericht in 2014. Ons doel is het aanbod van vrijgevestigde psychotherapeuten inzichtelijk te maken voor u. Daarnaast willen wij de samenwerking met verwijzers en andere partijen in de regio bevorderen.

De bij Rondom Psychotherapie aangesloten hulpverleners zijn erkend psychotherapeut of klinisch psycholoog, Zij zijn allen ingeschreven in het BIG kwaliteitsregister van het ministerie van volksgezondheid. Zij zijn tevens lid van de landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten (de LVVP). Dit betekent dat zij staan voor professionaliteit en kwaliteit, door middel van regelmatige deskundigheidsbevordering, praktijkvisitatie, intervisie en een klachtenregeling via de LVVP.

Waarom kiezen voor een vrijgevestigd psychotherapeut?
De keuze voor een vrijgevestigd psychotherapeut betekent de keuze voor kleinschalige zorg op maat, dicht bij huis. Wij staan voor persoonlijk en direct contact. Uw intaker is ook uw behandelaar. U kiest zelf de behandelaar die u aanspreekt via de informatie op de persoonlijke pagina’s van de aangesloten psychotherapeuten. Op deze persoonlijke pagina vindt u informatie over de specifieke expertise, werkwijze en wachttijd.

Rondompsychotherapie bestuur:

  • Nienke van der Plaat (voorzitter)
  • Esther Verhees (vice-voorzitter)
  • Hermieke Kuiper (secretaris)
  • Femke Boonekamp (penningmeester)
  • Jeannette Weemhoff (notulist)      
                                                

mail@rondompsychotherapie.nl  
(mailadres is niet bedoeld voor nieuwe aanmeldingen van clienten!)